Uitslagen

 

Club uitslagen per evenement.

Clubkampioenschappen 2017

De uitslagen van de clubkampioenschappen per rit (inclusief rondetijden) vind je in dit document:Clubkampioenschap SCOSS – klassement – Distance Combinations

Clubkampioenschappen 2016

De uitslagen van de clubkampioenschappen per rit (inclusief rondetijden) vind je in dit document: Scoss clubkampioenschappen 2016 – uitslag (1)

Uitslagen Maasdijkmarathon 2015

De uitslagen van de Maasdijkmarathon 2015 vind je in dit document: Maasdijkmarathon2015.

Clubkampioenschappen 2015

De uitslagen van de clubkampioenschappen per rit (inclusief rondetijden) vind je in dit document: CK SCOSS – uitslag op ritvolgorde en in dit document het klassement: CK SCOSS – klassement.

Stehmann competitie

28 juni is het Zuid Nederlandse Skeelerkampioenschap verreden. Diverse SCOSS-ers hebben goede resultaten behaald:

  • Zilver voor Nicolle
  • Brons voor Melle, Jurre, Daniel en Famke

De volledige uitslagen van het zuid nederlandse kampioenschap.
en de tussenstand in de Stehmann competitie.

Toerkanjer 2014

toerkanjer stand

De onderliggende data kun je in deze pdf vinden. En uitgezet in een grafiek.

Vandaag de 1e competitie dag van de Stehman competitie! Het was een warme maar geslaagde dag!! Met maar liefst 94 deelnemers was het een record aantal waar we zeer trots op zijn als skatecompetitie zuid 👊.!
Smiddag werd er weer de CMD gereden voor de oudere jeugd vanaf kadetten tot senioren...de volgende CMD's hopelijk ook op veel deelnemers!!
Onze SCOSSers/ RSTers (floor en melle) hebben het super goed gedaan!
Valerie werd 3e in DP2!! Floor en Melle werden 4e en 3e in DP2!! Super dames.
... See MoreSee Less

13  ·  

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1852287538148552&id=1416128798431097 ... See MoreSee Less

Aanstaande vrijdag 20 april begint de tweede editie van de Kelderman Inline Cup. Een serie leuke avonden waarop je kennis kunt maken met het (wedstrijd-)skeeleren. Leden van de Edese IJsvereniging doen al jaren mee met regiocompetities of landelijke baanwedstrijden, maar een competitie op de eigen skeelerbaan was er nog niet. Tot vorig jaar. Toen organiseerde de EIJV met succes een competitie op de eigen baan om jeugdleden te enthousiasmeren voor de skeelersport. In totaal deden ca. 60 deelnemers mee verspreid over vijf avonden. De competitie bestaat uit vijf wedstrijden waarbij je elke keer drie afstanden rijdt. Je kunt aan één wedstrijd meedoen of aan alle vijf. Meedoen is geheel gratis en voor zowel ervaren als onervaren skeeleraars. Neem je een vriendje of vriendinnetje mee? De Kelderman Inline Cup wordt gehouden op vrijdag 20 april, vrijdag 1 juni, vrijdag 29 juni, dinsdag 29 augustus (Heideweek) en de finale is op vrijdag 7 september 2018. Meedoen is gratis. De competitie is toegankelijk voor jeugd van 4 tot en met 20 jaar. Geef je snel op. Vragen? Mail ons: keldermancup@eijv.nl of kijk op de website www.eijv.nl/pages/220/Kelderman-Inline-Cup/. Aanmelden kan op: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaqh5YxpMexuhXveKcokYhREx1C-5KHqtTjJ5MD7jv8FQMDQ/viewform?usp=s... Tot vrijdag!

4  ·  

Vanavond heeft Trudy van der Graaff de eerste inline training gegeven, nog niet de hele groep compleet, maar lekker gewerkt aan de afzet. En als toetje door de fietstunnel knallen en werken aan de techniek van het klimmen 🤪 ... See MoreSee Less

2  ·